Post by contnontiofacney on Feb 22, 2022 18:03:39 GMT -10
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне жетоне ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
Вау! Овде се дешавају вибрације „Аге оф Емпирес“ и „Стронгхолд Црусадерс“, тако сам задовољан овим искуством. Ф2П, изазовна тактика у реалном времену и мало или без огласа?! Да ли је ово истина?! Дефинитивно видим неке области које вреди побољшати, али то не видим као недостатке, већ као потенцијал за будућност. Драги програмеру: Сјајан посао! Тако сам поносан на то колико је то заиста Ф2П, и молим се да ваш рад добије много више пажње од стране стратешких играча попут мене. Требала нам је оваква игра!!👍
Веи мад. То је АИ на који сам љут. АИ игре је веома неуравнотежен. Добили сте свог првог стрелца, штета што АИ већ има 5 или 6 јединица. Добили сте свог првог тешког мачеваоца, штета што је АИ већ добио катапулт. И не свиђа ми се како морате да хватате руднике за злато и гвожђе, прво су мазге тако проклето споре, а чак и ако сте заробили рудник, АИ ће вам га само истргнути из руке својим голим бројем. Наравно да се можете бранити од неколико таласа ако испумпате јефтине јединице, али на крми
Била је то веома добра утакмица за играње у слободно време. Али требало би да има више нивоа за игру јер сви нивои завршавају веома брзо. И немамо шта да радимо у игри.
Ова игра је јебено намештена на неким нивоима даме два минута на нивоу шпијуна. Мртав сам. Мрзим што сам усред њих. Ова игра је намештена!!!!!!!!! Фик!!! То!!!!! Молимо вас!!!!!!.
АИ је глупо агресиван на почетку
Ова игра је била цоол све док жути тим није наставио да шаље спам трупама на мене. Имао сам 97 трупа. Наставили су да нападају мој замак уместо !и трупе ова игра глупа ствар је боља
Ужасна игра, процесор те јури као нооб, нула забаве
Мислим да бих дао 5 звездица али шта је ово за многе дисредтидне области да не можемо да изградимо зграду за много непријатеља 1 краљевство против 2 или можда 3 краљевства и ако је наш замак уништен губимо, али зашто када је непријатељски замак уништен можете наставити да стварате војника или још више супер војника који не прави никакву сцену. Ова игра је необична, надамо се да ће вас ова масажа натерати да научите како да направите добру игру, а анемију је и даље тешко победити чак и ако је режим почетник.
Исправљене су неке грешке и игра је побољшана, хвала вам пуно. Имам предлог, веома је тешко победити бродове, па направите неке противморске трупе или водене мине. То је све. Игра је дивна бтв! Настави са добрим радом
Сваки ниво који имате 2 размишљајте и браните, свиђа ми се то је вероватно моја нова омиљена игра и свиђа ми се како можете да правите цостом игре и битке, хвала вам 4 да направите ову игру
Лепа игра, али је додат костур
Сјајна игра! Једноставно и опуштајуће. А најбоље је да не користи много меморије.
Имам велико искуство у овој игрици коју сам играо ове последње 2 године и ја и моји пријатељи смо играли ову игру и волимо је. Али имам предлог да ли можете да ставите хероје и нову расу у ову игру као што су орци или немртви, али приметио сам да сте ставили скелете бриге на њу и прилично је добро. Било би супер ако додате то је као да се играте варцрафт.
Можете ли поправити јединице играча? Понекад иду где желите, а понекад се не померају када им кажете.
Одлична стратешка игра
Ова игра је заиста добра, али игра је увек принудно затворена. Нисам сигуран да ли је грешка или не. Надам се да ће то ускоро бити поправљено.
Прилично сјајна игра попут ПЦ-а, добра прича која ће вас одржати. Браво Дев
Волим ову игру, веома је добра и могу да постане веома популарна игра. Такође можете додати још трупа као што је за колеџ можете додати некроманса или за касарну таквог џина и више одбране уместо џиновског самострела. И више углова камере. Осим тога, веома добра игра
Ово је најбоља стратешка игра. Можемо сами изградити наше краљевство и напасти непријатеље. Али ипак, треба додати многе ствари. Ово су:- 1. За слање емоџија. 2. Требало би смањити време потребно за изградњу торња и освајање рудника након овог ажурирања. 3. Можемо послати ресурсе или трупе нашем пријатељу. 4. Треба додати камен у листу ресурса. 5. Требало би да постоји зграда за свињара и дива. Рекао сам много ствари да додам да бих додао још неке ствари како би ова игра била врхунска. Све најбоље.
Још увек мало грешка.. Избачен сам из апликације, након победе у рунди. Иначе одлична игра.
RTS Siege Up! - Medieval War কৌশল eput
Шта је са уредником?! Хвала што сте га извадили без обавештења. Деинсталирано на неодређено време.
Game of Warriors Παιχνίδια στρατηγικής bbyb
Игра је лепа, помало изазива зависност. АЛИ, ЗАШТО НЕ МОГУ ДА ИЗГРАДИМ СВОЈЕ ЗИДОВЕ И КУЛЕ У РЕЖИМУ УРЕЂИВАЊА? То ЈЕ моје једино питање. Видео сам у одељку ЗАЈЕДНИЦА да су неки други играчи изградили зидове и куле. Зашто онда не могу? МОЛИМ ВАС реци ми.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategické irrl
Да будем искрен, жалим што сам платио ову игру, некако је... Понавља, досадно, недостатак слободе да бираш шта желиш да радиш у овој игри, добра игра? Мех, вреди ли новца? неее...
То је добра игра и програмер реагује; међутим, манипулација трупама је у најмању руку гломазна. Механика одабира неколико трупа или једне врсте трупа отежава стварно маневрисање трупама. То је кључно у тактичкој стратегији у реалном времену. Немојте ме погрешно схватити, свиђа ми се игра, али ово треба побољшати.
То је добар концепт, међутим, тешко ми је да покушам да померим свог јединог копљаника у туторијалу. Такође бисте можда могли да додате функцију где бисте могли да изградите сопствене зидове и капије замка.
АИ је савладан, док ја могу да изградим касарну, они имају четири стрелца, четири копљаника, пијацу, 3 фарме и одбрану.
Ова игра је тешка као кампања, непријатељ има највећу предност на острву, не само што већ имају војнике, то је тешко, онда имају трупе које не можете да направите попут огра, ваше једине трупе су мачеви човече ово је ПТВ игра
Наставља да се руши. Поправите ово. Заиста уживам у игри.
Веома је тешко играти или очистити сцену на почетничком нивоу, а онда је тако тешко очистити бину
Превише огласа
Ова утакмица је лепа на почетку, али ће вас после стреса због непоштених мечева хвала на овом птв
RTS Siege Up! - Medieval War ยุทธศาสตร์ cdeo
Ако ова игра има добру графику као што је аге оф емпирес, онда дајем 5 звездица,,, Хвала